Moda

2018 Pareo Modelleri


Pareo, yaz aylarının plajlarda fazla güneşten etkilenmemek için yegane kurtarıcımızdır. Bikini üzerinde oldukça estetik ve hoş gözükmektedir. Sahilde kumların üzerinde güzel bir yürüyüşe çıkmak istediğinizde Pareo'nuzu üstünüze alıp sahilin keyfini cildiniz zarar görmeden çıkartabilirsiniz. Yaz aylarına yaklaştıkça firmalar 2018 Pareo Modelleri ile boy göstermeye başlıyorlar. Sizler için kadınların sahil kenarında kurtarıcısı pareo modelleri ile ilgili küçük bir araştırma yaptık.

2018 Pareo Modelleri

Pareo modelleri, her sene değişik tasarımlarla karşımıza çıkıyor. 2018 yılı için pareo modellerinde bazı değişiklikler bizi bekliyor. Pareo modelleri eskiden rengarenk desenli ve ayak bileğine kadar uzun pareo modelleri modaydı. 2018 Pareo Modelleri ise boy olarak biraz daha kısa ve sadece örgülü nakışlı modellerin üretimine ağırlık verilmiş durumda. Tabi bunun yanında dize kadar olan ve penye kumaştan üretilen modeller hala yerini koruyor. Pareo Modelleri

2018 Pareo Modelleri, hem hızlı kuruması ve içerisinde rahat hareket edebiliyor olmasıyla yaz aylarında sahil kenarında oldukça tercih edilen bir üründür. Pareo alırken dikkat edilmesi gereken nokta kumaşı sentetik(naylon,polyester vb..) içermeyen modelleri tercih etmenizdir. Sentetik içerikli pareo modelleri yaz aylarında güneş altında size sıcak terler döktürebilir ve isilik oluşumu meydana gelebilir.

2018 Pareo Modelleri ve Trendleri

Yaz aylarında sahillerde sıkça göreceğimiz pareo modeli, güneşi yansıtan rengi ile beyaz modeller olacaktır. Mayo yada bikininiz hangi renk olursa olsun beyaz renk tamamlayıcı bir renk olduğu için süper bir kombin olacaktır. Sıcaklığın üst seviyelerde yaşandığı illerde sahilde bol bol beyaz rengin hakimiyetini göreceğiz. Renkli bir bikini üstüne örgülü beyaz bir pareo oldukça şık ve estetik bir görünüm olacaktır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta dantelli ve işlemeli pareo modelleri, güneşin altında fazla kaldığınızda işlemelerin deseni teninizde sorunlu bir görüntü oluşturabilir. Burada tavsiye olarak ince kumaştan tek parça üretilmiş pareo modelleri tercih etmeniz bu soruna bir çözüm olabilir. 2018 Pareo Modelleri üretim aşamasında kullanılan kumaşı ve tasarımı kadınların rahatlığı ve konforu düşünülerek üretilmelidir. Pareo alırken tasarımı çok önemlidir. Tasarımı rahat olmayan modellerin kullanımı zordur ve sizi güneşin altında terletebilir.


Kategorideki Son Yazılar
Bizden Haberdar Olun