Moda

2018 Gelin Makyajı Önerileri


Şu sıralar evlenme telaşı içerisinde olan herkes buradaysa başlayabiliriz. Genellikle düğünler yaz aylarında yapılmak isteniyor. Ancak artık kış ve bahar dönemleri de çokça tercih ediliyor. Kadınmax olarak gelin olacak okuyucularımıza gelin makyajı konusunda onlara ilham verecek bir kaç önerimiz olacak. Geçtiğimiz senede trend olan doğallık ve sadelik bu senede trendlerde. Göz makyajında soft renkleri dudak makyajında ise daha parlak renkler ön plana çıkıyor. Her zaman doğal ve sade bir makyaj size daha genç ve pozitif bir görünüm kazandıracağını unutmayın.

Daha Aydınlık Bir Cilt

Cildinizin daha canlı ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız. Kullandığınız fondötenin içerisine birkaç damla aydınlatıcı eklediğinizde, cildiniz daha canlı ve ışıltılı gözükecektir. Ekleyeceğiniz aydınlatıcı sadece 1-2 damla olması gerekiyor. Daha fazlası ışık altında çekileceğiniz fotoğraflarda sorunlu bir görüntü ile karşılaşabilirsiniz. Daha soft ve sade bir görüntü için pembe allık tercihiniz olsun. Bu sayede yanaklarınız daha doğal bir görünüme kavuşacaktır. Bu sene moda olan pembe tonlar gelin adayları arasında en çok tercih edilen renktir. Kullanımı ise, yanakların orta hizasından saç diplerinize doğru dağıtarak uygulayabilirsiniz.

Gelin Göz Makyajı

Göz makyajının gelinlerin en dikkat çeken kısmıdır. Bu sebeple göz makyajı yaparken çok abartılı rengarenk makyajdan kaçınmalısınız. Burada dikkat edeceğiniz nokta gözlerinizi ön plana çıkarmak. Eyeliner'ı göz merkezinizden dışarı doğru uygulayıp, dışarı doğru kalınlaştırın. Bu sayede gözleriniz daha belirgin bir görünüme sahip olacaklardır.

Bronz Ten Makyajı

Beyaz bir gelinlik düşünüyorsanız bronz ten makyajı çok iyi bir seçim olacaktır. Bronzer'ı elmacık kemiklerinize uygularsanız, hafif bir yaz bronzluğuna kavuşabilirsiniz. 2018 yılı makyaj trenlerinde ilk sıralarda yer alan bu makyaj tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayacaktır.

Daha Dolgun ve Parlak Dudaklar

Geçtiğimiz senelerin mat dudak makyajı modası artık yerini daha parlak bir dudak görünümüne bıraktı. Daha enerjik görünmek istiyorsanız, tercihinizi lip gloss'tan yana kullanabilirsiniz. Lip gloss rengini daha yumuşak ve doğal renklerde tercih edebilirsiniz. Soft gelin makyajı modelleri arasında oldukça popüler olan bu tonlar, sizi bu mutlu gününüzde oldukça ilgi çekici yapacaktır. Evlenecek tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Kategorideki Son Yazılar
Bizden Haberdar Olun